П`ятниця, 29.03.2024, 16:28
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Головна | Мій профіль | Вихід
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Ваше відношення до нашого закладу?
Всього відповідей: 143
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Статистика
Счетчик посещений Counter.CO.KZ - бесплатный счетчик на любой вкус!
Головна » Архів матеріалів
                                                  Шановні педагоги, батьки, діти! 
                                Вітаємо вас з Новорічним святом і Різдвом Христовим. 
                        Нехай у    вашому домі назавжди оселиться здоров'я, достаток, спокій, удача.
                        Нехай усі ваші мрії збуваються не тільки у ... Читати далі »
Переглядів: 944 | Додав: Admin | Дата: 01.01.2013 | Коментарі (0)

 
   Питання розвитку базових якостей особистості дошкільника вперше було заявлено в Базовій програмі " Я у Світі". Актуальною зазначена проблема є і у дошкільному закладі. Тому 13.12.2012 р. у дитячому садку проведено семінар-практикум з питання: "Розвиток базових якостей особистості" з використанням інтерактивних форм роботи. Педагоги уточнили знання про базові якості особистості, визначили завдання щодо їх формування, підібрали форми і методи їх розвитку за допомогою інтерактивних ігор "Методична квітка", "Збери пазл", "Мотрійка"; складали казки, за допомогою яких можна сформувати базову якість у дитини. Вихователь Павлюк А.В. презентувала заняття з дітьми  середньої групи на тему: "Маленькі господарі".








Переглядів: 1071 | Додав: Admin | Дата: 15.12.2012 | Коментарі (0)

    В дошкільному навчальному закладі з 19 по 23 листопада 2012 р. проведено Всеукраїнський фестиваль «Гармонія руху».    Програмою Фестивалю були охоплені  дошкільники різних вікових категорій. Руховий режим дітей упродовж фестивального тижня реалізовувався через різні форми їх рухової діяльності: фізкультурні та музичні заняття, ранкову гімнастику, рухливі ігри та фізичні вправи на прогулянці, фізкультхвилинки, гімнастику пробудження після денного сну, прогулянки-подорожі, самостійну рухову діяльність. Під час організації рухової діяльності дітей активно застосовувались ігрогімнастика, ігропластика, ігровий самомасаж, пальчикові, музично-рухливі  ігри, ігри-релаксації. З метою розвитку у дошкільнят відчуття ритму і рухових здібностей, узгодження рухів із музикою проведено музичне шоу «Танцюють всі!» Кожна віков ... Читати далі »

Переглядів: 1167 | Додав: Admin | Дата: 26.11.2012 | Коментарі (0)

                                                                               

 Дослідження свідчать, що останнім часом значно збільшилася   кількість  дітей дошкільного віку з підвищеною  тривожністю. Однією з основних причин такої негативної  динаміки є жорстоке поводження з дітьми. Дитинство - пора  становлення особистості. І саме у цей період дитина потребує  найбільшої уваги і захисту. Тож найближче оточення має  забезпечити дитині належний догляд та турботу, а головне -  безпечне і радісне існування. З огляду на це, у дошкільному  закладі відбувся семінар-тренінг для педагогів з питання:  "Профілактика жорстокого поводження з дітьми", який  підготувала психо ... Читати далі »

Переглядів: 1509 | Додав: Admin | Дата: 21.11.2012 | Коментарі (0)

   Питання підготовленості та психічної готовності  дітей 5-річок до школи хвилює як педагогів старших груп дошкільного закладу, так і батьків майбутніх першокласників. Саме тому, у дошкільному закладі працює школа для батьків майбутніх першокласників "Готуємось до школи". Вихователі закладу пропонують батькам перегляди занять з грамоти, мовленнєвого розвитку, математики, практично знайомлять із математичними  поняттями, навчають робити звуковий аналіз слів тощо.

15 листопада 2012 року в дошкільному закладі проведено чергове засідання школи, на якому відбулася зустріч вчителів початкової ланки СЗОШ№2 з батьками дітей старших груп. Педагоги школи надали батькам практичні рекомендації щодо підготовки дітей до школи, розвитку їх пізнавальних здібностей, мовленнєвого розвитку, розкрили значення розвитку дрібної моторики рук, поняття емоційно-вольової готовності дитини до школи.  Батькам було запроп ... Читати далі »

Переглядів: 943 | Додав: Admin | Дата: 16.11.2012 | Коментарі (0)

Мабуть, золоту осінь люблять усі - і дорослі і малі, адже вона дарує нам безліч подарунків: овочі і фрукти, гриби і ягоди, красу осіннього листя. Але настає час, коли ми прощаємось із нею. Попрощались із осінню дошкільнята нашого дошкільного закладу. Під час свята: "Осіння казка", яке підготувала музичний керівник Тютюнник С, І., лунали слова вдячності для золотої Осені за подарунки із уст малюків, діти співали їй пісні, читали вірші, танцювали, грали в ігри і обіцяли зустрітися на наступний рік.

    

   

   

  

  

Переглядів: 974 | Додав: Admin | Дата: 31.10.2012 | Коментарі (0)

  З метою впровадження в освітній процес дошкільних закладів інформаційно-педагогічних технологій,  Всеукраїнським педагогічним виданням "Вихователь-методист дошкільного навчального закладу" було оголошено  професійний конкурс: "Використання інформаційно-комунікаційних технологій в освітній діяльності дошкільного закладу." Лауреатами Всеукраїнського конкурсу стали вихователі нашого закладу Покудіна Любов Миколаївна та Павлюк Алла Володимирівна, які розробили електронні посібники для дітей: "Мовленнєвий розвиток дошкільника", "Комп'ютерні дива для дітей дошкільного віку".

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ І БАЖАЄМО ПОДАЛЬШИХ УСПІХІВ У ТВОРЧІЙ ПЕДАГОГІЧНІЙ РОБОТІ!       

     

Переглядів: 727 | Додав: Admin | Дата: 06.10.2012 | Коментарі (0)

    Вперше, з метою підняття престижності професії педагога дошкільного закладу, визначення та об'єднання потенціалу дошкільної освіти різних регіонів країни, МОНмолодьспорту України започаткувало щорічне проведення 27 вересня Всеукраїнського Дня дошкілля. В рамках відзначення зазначеного свята у ДНЗ № 3 "Ластівка" відбулися урочисті заходи. Музичний керівник Тютюнник С.І. провела розвагу: "Тато, мама і я- дружна сім'я", під час якої родини дошкільників середньої, старших груп разом із вихователями Ліпчук Н.І., Янчурською Г.Є., Хлонь Л.Д. змагались у різних видах спорту. Найактивнішими були батьки середньої групи (вихователь Ліпчук Н.І.) Вихователі старших груп Хлонь Л.Д., Янчурська Г.Є. провели практичні заняття для батьків із навчання дітей грамоті та математиці. В усіх вікових групах відбулися батьківські збору, на яких порушувались питання готовності дітей до школи, завдання щодо взаємодії родин та педагогічного колект ... Читати далі »

Переглядів: 1014 | Додав: Admin | Дата: 28.09.2012 | Коментарі (0)

 18 вересня 2012 р. в ДНЗ№ 3 "Ластівка" відбулося засідання школи молодого педагога "Педагогічне ательє".           Вихователі дошкільних закладів міста опрацювали нову редакцію Базового компонента дошкільної освіти. Керівник школи, вихователь ДНЗ № 7 Власюк Г.Ю., зазначила, що Базовий компонент дошкільної освіти є Державним стандартом, який визначає вимоги до рівня розвиненості та вихованості дитини дошкільного віку і познайомила педагогів-початківців з його змістом та структурою за інваріантною і варіативною складовими.                                   З огляду на те, що у змісті Базового компонента дошкільної освіти вперше подано освітню лінію "Комп'ютерна грамота", вихователям було запропоновано переглянути заняття в 2 молодшій групі з використанням інформаційно-комунікаційних технологій на тему:"Пригоди курчатка", ... Читати далі »

Переглядів: 1063 | Додав: Admin | Дата: 18.09.2012 | Коментарі (0)

  3 вересня 2012 року в дошкільному закладі відбулося урочисте свято: "Нумо, друзі, у садочок за знаннями", яке  підготувала музичний керівник Тютюнник С.І. Під час свята діти вирушили в уявну подорож у Країну Знань, де навчались в ігровій формі розв'язувати цікаві завдання, відгадувати загадки, допомагати друзям у біді. У Країні Знань діти зустрілись із героями мультфільмів Незнайком, Шапокляк (вихователь Янчурська Г.Є.), яким розповідали, про що їх навчають у дитячому садку. Наприкінці свята відбулася посвята в "Ластів'ята" нових дітей-дошкільнят.      Дошкільний заклад №3 "Ластівка" прийняв у свою сім'ю 25 маленьких "ластів'ят".

     Хай щастить  "ластів'ятам" у нашому дитячому садку! 


... Читати далі »

Переглядів: 1039 | Додав: Admin | Дата: 03.09.2012 | Коментарі (0)

29 серпня 2012 р. в дошкільному закладі відбулося методичне об'єднання вихователів молодших груп дошкільних закладів міста з питання: "Креативність - пріоритетна лінія розвитку дошкільників". Керівник методичного об'єднання вихователь-методист ДНЗ № 5 Мамчур Н.П. наголосила на тому, що Базова програма "Я у Світі" вперше в освітньому просторі України заявила про креативність, як одну з пріоритетних ліній розвитку дошкільника. Вихователі молодших груп розглянули питання щодо креативності педагога як стимулу до творчості дошкільників, розробили критерії оцінки особистості вихователя та методичні рекомендації з організації творчих завдань. Було порушено питання щодо створення умов для розвитку креативності у дітей та ролі сім'ї у вихованні творчої особистості. Вихователь- методист ДНЗ № 3 Гринь О.В. та вихователь молодшої групи Яковчук Н.П. поділились досвідом роботи з влаштування креативного розвивального простору для дошкільників як в ... Читати далі »

Переглядів: 864 | Додав: Admin | Дата: 01.09.2012 | Коментарі (0)

                                                                                30.08.2012 р. педагоги закладу провели педагогічну раду, на  якій підвели підсумки діяльності за 2012-2013 н.р та визначили  завдання відповідно до нового Державного стандарту  дошкільної освіти.

 Основними завдання  педагогічного колективу на    2012-20013 н.р. визначено:

 1. Організація освітнього процесу з дітьми старшого                        дошкільного віку за програмою "Впевнений старт".

  2. Створення у ... Читати далі »

Переглядів: 908 | Додав: Admin | Дата: 01.09.2012 | Коментарі (0)

                                   

   В 2012 р.  на підготовку закладу до нового навчального року витрачено коштів  на     &nb ... Читати далі »

Переглядів: 733 | Додав: Admin | Дата: 20.08.2012 | Коментарі (0)

  

 Впровадження профільного навчання в дошкільних закладах – ще  один крок до оновлення змісту дошкільної освіти.    Досвідом щодо  організації роботи в таких групах поділились педагоги ДНЗ № 3  "Ластівка" на засіданні круглого столу для в ... Читати далі »

Переглядів: 1708 | Додав: Admin | Дата: 20.04.2012 | Коментарі (0)

  У весняні дні мільйони людей усього світу зустрічають  найбільше з християнських свят - Світле Христове Воскресіння. Це свято, яке є невід'ємною часточкою українців, найкращий час для переосмислення, взаємного прощення і порозуміння. Люблять Великодні свята і дошкільнята з дитячого садка № 3 "Ластівка". Тому, 17.04.2012 р. у закладі відбулося свято: "Великодні дзвони", яке підготували для дітей музичний керівник Тютюнник С.І. і вихователь старшої групи Сивопляс А.М.  Малята з радістю співали пісні, грали в народні ігри з крашанками, драматизували казку "Народження паски", із задоволенням розповідали про святкування свята. Розвага закінчилась частуванням пасочок, які приніс кожен вихованець. 

              

Переглядів: 841 | Додав: Admin | Дата: 20.04.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 11 12 13 14 15 16 »
Форма входу
Офіційна адреса

м. Шепетівка,
Хмельницька область, 30400, проспект Миру,39,
тел./ф.:(03840)5-82-46,

e-mail:dnz3sh@i.ua

Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Погода

Шепетівський дошкільний навчальний заклад №3 "Ластівка" © 2024 |