Субота, 20.04.2024, 02:17
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Головна | Мій профіль | Вихід
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Ваше відношення до нашого закладу?
Всього відповідей: 143
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Статистика
Счетчик посещений Counter.CO.KZ - бесплатный счетчик на любой вкус!
Головна » Архів матеріалів

31.08.2015 р. в дошкільному закладі відбулося засідання педагогічної ради з питання: "Про підсумки діяльності дошкільного закладу за 2014-2015 н.р. та завдання педагогічного колективу на 2015-2016 н.р. відповідно до Державного стандарту дошкільної освіти". Освітяни закладу підвели підсумки роботи закладу за минулий рік, обговорили нові нормативні документи, які забезпечать організацію роботи закладу на новий навчальний рік та визначили пріоритетні напрямки педагогічної роботи. 

Приємною хвилиною педагогічної ради стало нагородження педагогів, які стали переможцями Всеукраїнського конкурсу.Завідувач ДНЗ Вознюк Л.С. вручила дипломи за перемогу у Всеукраїнському конкурсі "Планета дитинства" Гринь Олені Володимирівні та Ліпчук Надії Іванівні. Вітаємо освітян з перемогою!

Основними напрямками роботи дошкільного закладу у 2015-2016 н.р. є: ... Читати далі »

Переглядів: 1027 | Додав: Admin | Дата: 01.09.2015 | Коментарі (0)

 На підготовку дошкільного закладу до  нового навчального року використано  бюджетні та активно залучались  спонсорські кошти.  Всього  використано  212 442 грн. З них: бюджетних  коштів–  125 181 грн., позабюджетних – 87 261 грн. (спонсорських коштів – 40877 грн., батьківської допомоги – 43184 грн., спец рахунку закладу – 3200 грн.). У закладі замінено 15 вікон на суму  67 970 грн., з них - 59 070 грн. бюджетних та 8 900 грн. позабюджетних  коштів,  проведено ремонт даху на суму 57 333 грн., дефекацію внутрішньої системи опалення на суму 4 000 грн., капітальний ремонт фасаду закладу на суму 116 403 грн. Придбано морозильну камеру, холодильник  на харчоблок, обігрівач в стар ... Читати далі »

Переглядів: 935 | Додав: Admin | Дата: 26.08.2015 | Коментарі (0)

  У такий складний період поняття незалежності та єдності України набуло для нас особливого  змісту. Для маленьких українців Батьківщина починається з рідного дому, дитячого садка, міста.  Тому святкування національного свята у дитячому садку № 3 "Ластівка" розпочалося ще 21 серпня  2015 р. Маленькі патріоти співали гімн України, розповідали про державні та народні символи нашої  держави, танцювали українські танці, грали народні ігри. Педагоги закладу прикладають усі зусилля,  щоб наші діти зрозуміли, хто вони і чиїх батьків діти.

Вітаємо усіх батьків, освітян, дітей з Днем незалежності. Хай господь дарує кожному та усій державі сили і наснаги, добра та перемог! 

... Читати далі »

Переглядів: 488 | Додав: Admin | Дата: 22.08.2015 | Коментарі (0)

  З 10.03 по 13.03.2015 р.у дошкільному закладі проходили Шевченківські дні з нагоди 201-ї річниці з дня народження великого поета. Упродовж тижня проведено бесіди з дітьми про життя і творчість Т.Г. Шевченка, організовано ряд тематичних занять, оформлено книжкові виставки, ширми для батьків з поезією українського поета, а  12 березня педагоги закладу разом з дітьми долучились до марафону: "Ми тебе пам'ятаємо, Тарасе!", під час якого дошкільники і дорослі читали поезію Т.Г. Шевченка, слухали пісні на слова Кобзаря: "Думи мої, думи", "Реве та стогне Дніпр широкий" тощо. Окрім того, ведуча марафону вихователь-методист Гринь О.В. розповіла про цікаві факти з життя поета. Загалом у марафоні взяли участь 87 дітей та 15 педагогів.

            ... Читати далі »

Переглядів: 632 | Додав: Admin | Дата: 13.03.2015 | Коментарі (0)

  Кожного року, 8 березня, наша країна відзначає Міжнародний день захисту прав жінок.  З нагоди свята привітали своїх мам, бабусь і сестричок вихованці дошкільного закладу  №3 "Ластівка". Вони співали їм пісні, присвячували вірші та танці, а на останок  підготували подарунки, зроблені своїми руками.

                       Із світом наші дорогі жінки, мами і бабусі!

 

                                       

           ... Читати далі »

Переглядів: 714 | Додав: Admin | Дата: 07.03.2015 | Коментарі (0)

   У сучасних суспільно-політичних умовах, коли Україна ціною життя Героїв Небесної Сотні, зусиллями українських військових, добровольців, волонтерів відстоює свободу і територіальну цілісність, пріоритетного значення набуває патріотичне виховання дітей.  Як виховати патріотів вже з дошкільного віку? На це питання спробували дати відповідь педагоги дошкільних закладів міста під час засідання дискусійної студії з проблеми: "Українознавство як засіб патріотичного виховання дошкільників", яке відбулося 26.02.2015 р. в ДНЗ № 3 «Ластівка».   Окрім педагогів у роботі студії брали участь "маленькі патріоти" дитячого садка "Ластівка". Захід розпочався Державним Гімном України, який виконували діти разом з дорослими. Учасники дискусійної студії визначили ознаки справжнього патріотизму – прагнення кожного громадянина своїми д ... Читати далі »

Переглядів: 719 | Додав: Admin | Дата: 27.02.2015 | Коментарі (0)

      ПАМ'ЯТКА  НАСЕЛЕННЮ
ЯК ПІДГОТУВАТИСЬ ДО НС


 У сім'ї треба розробити план дій на випадок виникнення надзвичайних ситуацій чи обставин. В усіх членів сім'ї повинні бути номери телефонів, адреси електронної пошти, один одного для термінового зв'язку. Подбайте про наявність коштів на телефонах. Ці ж номери та адреси повинні бути у вчителів школи, де навчаються ваші діти, на роботі, у ваших родичів і близьких, знайомих.
 Необхідно домовитися про те, кому дзвонити в екстреній ситуації. Краще всього вибрати родича, що живе на іншому кінці міста, тому що при теракті або при НС в мікрорайоні часто переривається зв'язок, внас ... Читати далі »

Переглядів: 700 | Додав: Admin | Дата: 17.02.2015 | Коментарі (0)

 Формування духовності дітей - завдання державної ваги. Тому 29.01. 2014 р. в дошкільному закладі відбувся проблемний семінар з питання:"Формування духовно-моральної культури особистості дошкільника". Педагоги закладу розкрили сутність ключових понять "духовність", "моральність", визначили пріоритетні завдання щодо виховання духовно-моральних цінностей у дітей та різноманітні форми, методи і прийоми роботи з дошкільниками. Цікава дискусія з питання духовності виникла після перегляду анімаційного фільму за твором Г.Андерсена "Дівчинка з сірниками". Музичний керівник Тютюнник С.І. провела відкрите заняття в старшій групі на тему: "Музичні фантазії зими", під час якого були використані музичні класичні твори відомих композиторів. Діти мали змогу фантазувати, малювати, слухати біля каміну касичну музику. Виховате ... Читати далі »

Переглядів: 628 | Додав: Admin | Дата: 07.02.2015 | Коментарі (0)

В ранньому віці дітей батьки доволі часто стикаються з такими негативними їх емоціями як капризи, вередливість та істерики. Як у такому випадку чинити батькам, не поранивши психіку дитини, як керувати емоціями дитини, як управляти собою в критичних ситуаціях? Саме з такими запитаннями прийшли батьки на засідання клубу молодої сім'ї 23.01.2015 р., який підготувала  практичний психолог Равкіс О.А. Психолог ознайомила родини з кризою 3-х років та особливостями виховання малюків в цей період. За допомогою використання мультимедійних презентацій, перегляду відеосюжету передачі лікаря Є. Комаровського, програвання ситуацій: "В сім'ї вередлива дитина", "Статуя дитини", батьки ознайомились із стилем виховання дитини-вереди, навчились бути емоційно стійкими до проявів істерик, створили психологічний портрет щасливої дитини. Засідання школи моло ... Читати далі »

Переглядів: 891 | Додав: Admin | Дата: 24.01.2015 | Коментарі (0)

22.01.2015 р. в дошкільному закладі проведено творчу майстерню вихователя Янчурської Г.Є. з питання: "Формування духовно-моральної культури дошкільника засобами мистецтва". Педагог-майстер познайомила педагогів з мистецтвом петриківського розпису: історією його виникнення, типами та видами мазків розпису, особливостями використання їх у роботі з дошкільниками. Вихователі переглянули заняття в молодшій групі на тему: "Червона калина", яке провела Янчурська Г.Є., оглянули розвивальне середовище групи та практично вправлялися в малюванні елементів петриківського розпису. Педагоги переконалися, що ознайомлення дошкільників з українським народним мистецтвом сприяє їх духовному розвитку.


		<!-- ... Читати далі »

Переглядів: 651 | Додав: Admin | Дата: 24.01.2015 | Коментарі (0)

29-30.12.2014 р. у закладі відбулися Новорічні свята. Працівники дитячого садка зробили усе можливе, щоб діти відпочили, повеселились і отримали подарунки. Новорічну казку підготувала дошкільнятам музичний керівник Тютюнник С.І., а казкові персонажі Баба Яга, Гномик, Сніговик, Дід Мороз, Снігурка створили справжню атмосферу зимового свята - з іграми, хороводами,піснями та танцями. Дітлахи із задоволенням брали у ньому активну участь, зрештою отримали подарунки. Словом, свято минуло весело, цікаво і надовго запам'яталось малечі.

  ... Читати далі »

Переглядів: 764 | Додав: Admin | Дата: 03.01.2015 | Коментарі (0)

15.12.2014 р. в дошкільному закладі відбулося засідання динамічної групи з питання: "Духовно-моральне виховання дітей засобами театру", метою якого було удосконалення професійних знань педагогів з питання організації театрально-ігрової діяльності. Педагоги закладу розкрили значення театральної діяльності для духовно-морального виховання дітей, ознайомились із варіантами створення осередків театрально-освітнього простору, складали сценарії різних театрів. В рамках проведення динамічної групи проведено фестиваль театральної ляльки. Вихователі презентували театри на ложках, фартухах, шарфах,рукавицях, дисках, яйцях, прищіпках, ванних приборах, конусах тощо.

       

... Читати далі »

Переглядів: 690 | Додав: Admin | Дата: 14.12.2014 | Коментарі (0)

Якісна підготовка дітей до школи - одне із завдань дошкільного закладу. Тому, 11.12.2014 р. у закладі проведено засідання психолого-медико-педагогічного консиліуму з питання: "Психологічна готовність дітей до школи", під час якого педагоги визначили досягненя, проблеми у підготовці дітей старшої групи до школи та намітили шляхи подолання недоліків. Медична сестра Вербицька В.М. повідомила показники фізичної готовності дітей, психолог Равкіс О.А. проаналізувала результати діагностики психологічної готовності дітей-п'ятирічок, визначила позитивні та негативні сторони, розкрила шляхи подолання проблем, розповіла про соціальний клімат у групах. Педагоги груп намітили основні завдання роботи з дітьми щодо підготовки їх до школи.

  

Переглядів: 545 | Додав: Admin | Дата: 12.12.2014 | Коментарі (0)

Державна служба України з надзвичайних ситуацій та Міністерство освіти і науки України вкрай стурбовані зростанням загибелі та травмування дітей. За статистикою в нашій країні в мирний час внаслідок нещасних випадків щодня гине 3 дитини! За 2013 рік в Україні виникло більше 61 тисячі пожеж, під час яких загинуло 73 дітей, 131 отримали травми та опіки. Легковажне поводження дітей з вогнем, газом, незнання елементарних правил безпечної поведінки – першопричини сумних та трагічних наслідків. І виною цьому – батьківський недогляд. Статистика трагедій свідчить: здебільшого нещастя трапляються тоді, коли діти залишаються вдома самі, без нагляду дорослих. Кількість смертельних випадків та травмування серед дітей змушує звернутися до кожного громадянина, особливо до батьків. Шановні батьки! Не залишайте дітей без нагляду! Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті. Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі ... Читати далі »
Переглядів: 544 | Додав: Admin | Дата: 14.11.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 15 16 »
Форма входу
Офіційна адреса

м. Шепетівка,
Хмельницька область, 30400, проспект Миру,39,
тел./ф.:(03840)5-82-46,

e-mail:dnz3sh@i.ua

Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Погода

Шепетівський дошкільний навчальний заклад №3 "Ластівка" © 2024 |